Nu korting op Bataviawerf

Wat is Bataviawerf?

Bataviawerf is een unieke locatie in het hart van Amsterdam. Het is een voormalig scheepswerf uit de 17e eeuw, waar vroeger de VOC-schepen werden gebouwd. Tegenwoordig is het een cultureel erfgoed met een museum, een restaurant, een theater en een winkel. Het is een prachtige plek om te bezoeken en te genieten van de historische sfeer.

Bataviawerf beoordelingen

Gebaseerd op 9 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Bataviawerf achter te laten.

Bataviawerf Lelystad

De Bataviawerf in Lelystad zie je al van verre. Het bijzondere museum is vooral bekend vanwege de reconstrucie van het VOC-schip de Batavia. Dit schip is in 1629 vergaan voor de kust van Australië. In 1985 besloot een scheepsbouwmeester dat hij het schip wilde nabouwen. Dit was uiteindelijk de start van de Bataviawerf. Je bekijkt hier uiteraard de Batavia zelf, maar ook de nieuwe projecten van de werf. De werf haalt de geschiedenis graag boven water, daarom is na de afronding van de Batavia begonnen met een nieuw schip. De reconstructie van De 7 Provinciën van..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Oostvaardersdijk 1
8242 PA Lelystad
Nederland

Contact

+31 (0)320-261409

Openingstijden

Kijk op de Bataviawerf website voor de openingstijden.