Nu korting op Best Zoo

Wat is Best Zoo?

Best Zoo is een prachtig dierenpark waar je kunt genieten van een grote verscheidenheid aan dieren. Je kunt er kamelen, olifanten, leeuwen, tijgers, apen en nog veel meer bewonderen. Er zijn ook veel leuke activiteiten zoals een dierenshow, een speeltuin en een avonturenpad. Best Zoo is een geweldige plek om te genieten van de natuur en de dieren.

Best Zoo beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Best Zoo achter te laten.

Best Zoo

Midden in het Brabantse populierenlandschap vind je een mooie en gezellig dierenpark waar iedereen zich vermaakt. In Best Zoo kom je oog in oog te staan met dieren uit alle delen van de wereld. Niet alleen de grote jaguars, kamelen en lynxen zijn te bewonderen, op de kinderboerderij knuffel je met geiten en ezels.
De dieren in de dierentuin komen uit alle windstreken. Zo zie je kangoeroes uit Australie die vrolijk heen en weer huppelen. Maar ook Afrikaanse apen slingeren in de bomen erop los.
Kinderen vinden het vaak lastig zo lang stil te staan op een plek om alle..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Handige informatie


Locatie

Broekdijk 15
5681PG Best
Nederland

Contact

(0499)371-706

Openingstijden

Kijk op de Best Zoo website voor de openingstijden.