Nu korting op BODY WORLDS

Wat is BODY WORLDS?

Body Worlds is een tentoonstelling waar men de menselijke anatomie kan bewonderen. De tentoonstelling bestaat uit echte menselijke lichamen die geprepareerd zijn met een speciale techniek. De tentoonstelling geeft een unieke kijk op het menselijk lichaam en de werking van organen. Een bezoek aan Body Worlds is een leerzame ervaring voor jong en oud.

BODY WORLDS beoordelingen

Gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor BODY WORLDS achter te laten.

BODY WORLDS Amsterdam

Het menselijk lichaam neemt een bijzondere plek in bij BODY WORLDS: The Happiness Project, een spectaculaire expositie over het menselijk lichaam. Voorheen reisde de tentoonstelling de wereld over, maar sinds 2014 is er een vaste stek gevonden, midden in Amsterdam. Tijdens de expositie zie je hoe het lichaam er eigenlijk uit ziet zonder al die huid, de lichamen zijn daarvoor in actieve poses uit het dagelijks leven geplaatst. Misschien is het een beetje luguber, maar de lichamen zijn echt menselijke, en soms ook dierlijke, overledenen. De mensen die hun lichaam hebben..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Damrak 66
1012LM Amsterdam
Nederland

Contact

0900-8411

Openingstijden

Kijk op de BODY WORLDS website voor de openingstijden.