Nu korting op Breda Museum

Wat is Breda Museum?

Breda Museum is een museum in Breda, Nederland. Het biedt een breed scala aan tentoonstellingen, waaronder kunst, geschiedenis, archeologie en mode. Het museum heeft ook een educatief centrum, waar bezoekers kunnen leren over de geschiedenis van Breda. Breda Museum is een geweldige plek om kennis te maken met de stad en haar cultuur.

Breda Museum beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Breda Museum achter te laten.

Breda Museum

De Brabantse stad Breda heeft een rijke geschiedenis. In het Breda's Museum zie je de kunst- en cultuurgeschiedenis van Breda en omgeving én die van het Bisdom Breda. Het museum bestaat uit vier locaties. De hoofdlocatie is de voormalige Chassékazerne. In dit stijlvolle oude pand, gebouwd in 1899, sliepen vroeger de soldaten, maar is tegenwoordig een indrukwekkende collectie te bekijken. Je ziet hier schilderijen, religieuze voorwerpen, historische stukken, keramiek, oud speelgoed, textiel en foto's. Het museum heeft een hele grote collectie en verspreid over de vier..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Parade 12-14
4811DZ Breda
Nederland

Contact

076-5299300

Openingstijden

Kijk op de Breda Museum website voor de openingstijden.