Nu korting op CODA Apeldoorn

Wat is CODA Apeldoorn?

CODA Apeldoorn is een modern museum voor kunst, cultuur en erfgoed. Het biedt een breed scala aan tentoonstellingen, educatieve programma's, lezingen, workshops en evenementen. CODA is een plek waar bezoekers kunnen genieten van kunst, cultuur en erfgoed en waar ze kunnen leren, ontdekken en inspireren.

CODA Apeldoorn beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor CODA Apeldoorn achter te laten.

CODA Apeldoorn

Ben je in de buurt van Apeldoorn en heb je zin om eens lekker wat cultuur op te snuiven? Dan moet je zeker eens naar CODA Apeldoorn gaan. De afkorting CODA staat voor Cultuur Onder Dak Apeldoorn en dit geeft precies aan wat je van dit museum kunt verwachten. Want alles wat meer met cultuur en de omgeving van Apeldoorn te maken heeft is hier te vinden. Zo is CODA een bibliotheek, een archief en een museum in één! In de bibliotheek vind je allerlei leesmateriaal. Of je nu voor je plezier wilt lezen of je wil verdiepen in een bepaald onderwerp. Voor iedere..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Vosselmarktstraat 299
7311CL Apeldoorn
Nederland

Contact

555268400

Openingstijden

Kijk op de CODA Apeldoorn website voor de openingstijden.