Nu korting op Europapark

Wat is Europapark?

Europapark is een van de grootste attractieparken in Europa. Het park biedt meer dan 100 attracties, shows en evenementen voor het hele gezin. Er zijn verschillende themagebieden, waaronder de Franse, Duitse, Italiaanse en Spaanse gebieden. Er is ook een waterpark, een achtbaanpark en een kinderpark. Europapark is een geweldige plek om te genieten van een dag vol plezier en avontuur.

Europapark beoordelingen

Gebaseerd op 11 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Europapark achter te laten.

Europapark Rust

Het Europapark in het Duitse plaatsje Rust laat je in meer dan 100 attracties van alles zien en beleven wat met Europa te maken heeft. Zo kun je naar verschillende landen afreizen binnen dit veelzijdige pretpark. Ga bijvoorbeeld naar Italië en maak een ritje in de gondola's. Je waant je echt in het Italiaanse Pisa, Florance en Venetië terwijl je rondvaart. Snuif de historie op als je de Berlijnse muur bezoekt in het Duitsland-gedeelte van het attractiepark. Maak vervolgens een ritje in de Engelse taxi's. In Holland kun je ronddraaien tot je duizelig bent in de echte..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Handige informatie


Locatie

Europa-Park-Strasse 2
77977 Rust
Duitsland

Contact

+49 782277-6688

Openingstijden

Kijk op de Europapark website voor de openingstijden.