Nu korting op Fluweelengrot

Wat is Fluweelengrot?

De Fluweelengrot is een magische plek. Het is een grot vol met glinsterende edelstenen, kristallen en fluweel. De grot is omgeven door een betoverende mist en het licht dat erin schijnt is prachtig. Er hangt een mysterieuze sfeer en het is een plek waar je je kunt verliezen in de schoonheid van de natuur.

Fluweelengrot beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Fluweelengrot achter te laten.

Fluweelengrot Valkenburg

Een dagje naar het museum onder de grond! Dat kan in de Fluweelengrot in Valkenburg. Onder de ruïne van de het Kasteel van Valkenburg is namelijk een uitgebreid gangenstelsel te vinden. Deze gangen zijn ontstaan door de mergelwinning. Deze mergel was nodig voor het bouwen van het kasteel. De Fluweelengrot is dus tegelijk met het kasteel ontstaan, ergens in de 11e of 12e eeuw. Omdat er steeds meer mergel nodig was, zijn de gangen steeds langer en grilliger geworden. Onder leiding van een ervaren gids ga je mee onder de grond. Hier valt namelijk vanalles te zien! Zo..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Daalhemerweg 27
6301BJ Valkenburg
Nederland

Contact

043-8200040

Openingstijden

Kijk op de Fluweelengrot website voor de openingstijden.