Nu korting op Hij Gelooft In Mij

Hij Gelooft In Mij beoordelingen

Gebaseerd op 5 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Hij Gelooft In Mij achter te laten.

Hij Gelooft In Mij Amsterdam

De Vlieger, Bloed, Zweet en Tranen en natuurlijk Zij Gelooft in Mij zijn grote hits van zanger André Hazes. In de musical Hij Gelooft In Mij krijg je een bijzonder kijkje in het leven van Andre Hazes en Rachel Hazes. Er is in de musical veel aandacht voor het liefdesleven van de twee waardoor de Andre Hazes musical heel meeslepend is geworden. De musical is een oprecht, op z'n tijd grappig en natuurlijk ook aangrijpend verhaal over André Hazes zoals hij echt was. Daarnaast is er veel aandacht voor de stad Amsterdam. Ook krijgen de diepe dalen en de hoge pieken van..

Mensen bezochten ook: Ciske De Rat, Grease Musical, Lion King Musical, Soldaat Van Oranje