Nu korting op Irrland

Wat is Irrland?

Irrland is een avontuurlijke speeltuin waar kinderen van 3 tot 12 jaar plezier kunnen beleven. Er zijn verschillende bijzondere attracties als een achtbaan, klimpark, trampoline, kabelbaan, glijbanen, klimtorens en meer. Er is ook een lunchrestaurant dat kinderen na een dag van spelen heerlijke maaltijden aanbiedt. Irrland biedt een dag vol plezier en avontuur voor kinderen en het hele gezin.

Irrland beoordelingen

Gebaseerd op 20 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Irrland achter te laten.

Irrland Kevelaer

In het Duitse Kevelaerligt attractiepark Irrland: ook wel bekend als Europa's grootste 'boerenpretpark'. Een dagje uit naar dit bijzondere pretpark betekent gegarandeerd een leuke dag voor het hele gezin. Leuke en spannende attracties worden afgewisseld met echte boerderijdieren. Zo kun je gaan kijken bij de babyvarkens, de paarden, de schapen, de geiten, de kippen en de ganzen. Ook kun je toekijken hoe echte koeien worden gemolken. De kinderen mogen zelfs een handje helpen als ze dat durven. Zin in een beetje verkoeling? Neem dan met z'n alleen een duik in het grote..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Handige informatie


Locatie

Am Scheidweg 1
47624 Kevelaer
Duitsland

Contact

491722646726

Openingstijden

Kijk op de Irrland website voor de openingstijden.