Nu korting op Klok En Peel Museum

Wat is Klok En Peel Museum?

Het Klok En Peel Museum is een museum dat een unieke collectie heeft rondom het thema klokken, uurwerken en klokkenmaken. Het museum bevat beelden, instrumenten en technische uitvindingen uit verschillende eeuwen. Bezoekers kunnen ook verschillende demonstraties en informatieve tentoonstellingen bekijken. Deze inspirerende tentoonstellingen zijn zeker de moeite waard om te bezoeken.

Klok En Peel Museum beoordelingen

Gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Klok En Peel Museum achter te laten.

Klok En Peel Museum Asten

In het Klok en Peel Museum Asten vind je twee uitgebreide en unieke collecties van luidklokken en De Peel. Zo vind je in de Klok een grote collectie luidklokken en beiaarden (klokkenspellen), misschien wel de grootste collectie ter wereld. Volg de tijdlijn met alle thema's die te maken hebben met de klok. Ontdek de oorsprong van het luiden van de klok, hoe een klok gegoten wordt, de uurwerken en de beiaarden. Uit alle werelddelen zijn hier schitterende exemplaren geëxposeerd onder de naam 'Klokken van de wereld'. De andere collectie bestaat uit de complete natuur- en..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Ostaderstraat 23
5721WC Asten
Nederland

Contact

0493-691865

Openingstijden

Kijk op de Klok En Peel Museum website voor de openingstijden.