Kortingsbonnen€1 korting op je ticket!

Kortingsbon: €1 korting op je ticket!

Bij inlevering van deze bon aan de kassa van het Zandsculpturenfestijn krijg je €1,- korting per persoon op tickets voor volwassenen en kinderen. Max. 4 personen per bon. Kom je met meer personen? Dan kun je de bon vaker printen. De korting is niet geldig i.c.m. andere kortingen of acties. Deze bon mag niet verkocht worden en is niet inwisselbaar voor contant geld. Kijk voor openingstijden en meer informatie op www.zandsculpturen.nl
Geldig van 14 april t/m 28 oktober 2017.
OPEN KORTINGSBONKORTINGSBON PRINTEN
€4 korting + GRATIS tassenstalling op locatie!

Kortingsbon: €4 korting + GRATIS tassenstalling op locatie!

Zin in een dagje Libelle Zomerweek? Print deze bon dan uit en krijg € 4 korting op de kassaprijs. De entreekorting geldt voor max. 1 persoon per kortingsbon. Kom je met meer personen? Dan kun je de bon vaker printen. Maak daarnaast bij vertoon van deze bon GRATIS gebruik van de tassenstalling op locatie t.w.v. € 1. De bon is niet geldig i.c.m. andere acties en/of aanbiedingen en niet inwisselbaar tegen contant geld.

Deze kortingsbon is geldig van 15-05-2017 tot en met 21-05-2017.
OPEN KORTINGSBONKORTINGSBON PRINTEN
KORTINGSBON: Gratis kinderticket bij 2 volwassen tickets!

Kortingsbon: KORTINGSBON: Gratis kinderticket bij 2 volwassen tickets!

*Bij inlevering van deze bon en bij aankoop van 2 volwassen tickets aan de kassa van Boudewijn Seapark, ontvang je 1 gratis kinderticket geldig op die dag. Max. één gratis kinderticket per bon. Kom je met meer personen? Dan kun je de bon vaker printen. De korting is niet geldig i.c.m. andere kortingen of acties. Deze bon mag niet verkocht worden en is niet inwisselbaar voor contant geld. Kijk voor openingstijden en meer informatie op www.boudewijnseapark.be
Geldig van 1 april t/m 01 oktober 2017.
OPEN KORTINGSBONKORTINGSBON PRINTEN
€5 korting

Kortingsbon: €5 korting

Bij inlevering van deze bon bij de kassa van Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen krijg je per persoon €5 korting op een 2 uurpas vrij skiën of snowboarden. Max. 4 persoon per bon. Max. 2 bonnen voor acht personen kunnen worden gebruikt. De korting is niet geldig i.c.m. andere kortingen of acties. Deze bon mag niet verkocht worden en is niet inwisselbaar voor contant geld. Kijk voor openingstijden en meer informatie op www.www.skidome.nl.
Geldig tijdens daltijden t/m 31 december 2017, m.u.v. de kerstvakantie.

Daltijden april t/m augustus: maandag t/m zondag
Daltijden september t/m maart: maandag t/m donderdag
OPEN KORTINGSBONKORTINGSBON PRINTEN
10% korting

Kortingsbon: 10% korting

Bij inlevering van deze Uitmetkorting kortingsbon aan de kassa van Oude Ambachten En Speelgoed Museum ontvang je een korting van 10% per persoon op de dan geldende entreeprijs. Max. 4 personen per bon. Kom je met meer personen? Dan kun je de bon vaker printen. De korting is niet geldig i.c.m. andere kortingen of acties. Deze bon mag niet verkocht worden en is niet inwisselbaar voor contant geld. Kijk voor openingstijden en meer informatie op www.ambachtenmuseum.nl.
Geldig t/m 30 december 2017.
OPEN KORTINGSBONKORTINGSBON PRINTEN