Nu korting op Kröller-Müller Museum

Wat is Kröller-Müller Museum?

Het Kröller-Müller Museum is een nationaal museum in Otterlo, Gelderland. Het museum bezit de tweede grootste collectie van Nederland, met meer dan 90.000 kunstwerken, waaronder schilderijen van Vincent van Gogh. Het museum biedt ook een prachtig park met meer dan 150 sculpturen. Een bezoek aan het Kröller-Müller Museum is een must voor iedereen die van kunst en natuur houdt.

Kröller-Müller Museum beoordelingen

Gebaseerd op 9 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Kröller-Müller Museum achter te laten.

Kröller-Müller Museum Otterlo

In 1938 wordt het Kröller-Müller Museum geopend in Otterlo, het museum vindt een prachtige plek midden op de Hoge Veluwe en is helemaal ontsloten door bos. Het moderne gebouw geef al een hint over de collectie, die is namelijk alles behalve klassiek! Drijvende kracht achter het museum, de verzameling en het park zijn Helene Kröller-Müller en haar adviseur H.P. Bremmer. Bremmer vertelt Helene precies welke werken ze aan moet schaffen en gecombineerd met haar eigen vondsten liet Helene na haar dood in 1939 ruim 11.000 kunstwerken na. In de jaren na haar dood blijft..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Houtkampweg 6
6731AW Otterlo
Nederland

Contact

318591241

Openingstijden

Kijk op de Kröller-Müller Museum website voor de openingstijden.