Nu korting op Landgoed Hoenderdaell

Wat is Landgoed Hoenderdaell?

Landgoed Hoenderdaell is een prachtig natuurgebied in het noorden van Nederland. Het is een unieke plek waar je kunt genieten van rust, ruimte en natuur. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes, een dierenpark, een avonturenpark en een restaurant. Kortom, een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Landgoed Hoenderdaell beoordelingen

Gebaseerd op 20 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Landgoed Hoenderdaell achter te laten.

Landgoed Hoenderdaell Anna Paulowna

Ga op ontdekkingstocht door het dierenrijk bij Landgoed Hoenderdall in Anna Paulowna. Dit prachtige dierenpark vind je midden in een uitgestrekt natuurgebied vol ongerepte natuur. Het landgoed is een park vol verrassingen waar altijd wel iets nieuws te ontdekken is. Van babygeitjes bij de kinderboerderij en aapjes op de apenheuvel tot krokodillen in de jungle, in deze veelzijdige dierentuin ben je niet snel uitgekeken! De route leidt je door het bos van de dierentuin, waarbij je langs de meest bijzondere diersoorten komt. Bewonder kangoeroes die vrij rondspringen over..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Handige informatie


Locatie

Van Ewijckskade 1
1761JA Anna Paulowna
Nederland

Contact

0223-531388

Openingstijden

Kijk op de Landgoed Hoenderdaell website voor de openingstijden.