Nu korting op Louwman Museum

Wat is Louwman Museum?

Het Louwman Museum is een museum in Den Haag dat gespecialiseerd is in klassieke auto's. Het museum biedt een unieke collectie van meer dan 250 auto's, waaronder de oudste bewaard gebleven auto ter wereld. Daarnaast biedt het museum ook een collectie van kunst, fotografie en design. Bezoekers kunnen genieten van een interessante en leerzame ervaring.

Louwman Museum beoordelingen

Gebaseerd op 9 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Louwman Museum achter te laten.

Louwman Museum Den Haag

Autoliefhebbers opgelet! In het Louwman Museum in Den Haag bekijk je de grootste privé-collectie auto's ter wereld. De verzameling is gestart in 1934 door Dodge- en Chrysler-importer P.W. Louwman. Kenners van auto's beschouwen de collectie als één van de mooiste ter wereld. In het museum zie je dan ook heel veel bijzondere auto's. De verzameling laat zien hoe de auto zich in de loop van de jaren ontwikkeld heeft. In de collectie zie je hele oude exemplaren, met een open dak, grote spaakwielen en aangedreven door stoom. Daarna start de periode van de..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Leidsestraatweg 57
2594BB Den Haag
Nederland

Contact

703047373

Openingstijden

Kijk op de Louwman Museum website voor de openingstijden.