Nu korting op Mijnmuseum

Wat is Mijnmuseum?

Mijnmuseum is een unieke plek waar je de geschiedenis van Nederland kunt ontdekken. Je kunt er kunstwerken, archeologische vondsten en andere objecten bekijken. Er zijn ook leuke activiteiten voor kinderen, zoals workshops en rondleidingen. Mijnmuseum is een leuke plek om kennis te maken met de Nederlandse cultuur.

Mijnmuseum beoordelingen

Gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Mijnmuseum achter te laten.

Mijnmuseum Heerlen

Tegenwoordig is het rustig onder de grond in Limburg, maar nog geen eeuw geleden was het er een drukte van belang. Toen maakten de Limburgse mijnen namelijk gouden jaren door. Deze tijden zijn in beeld en tekst gevat in het Mijnmuseum. Je vindt het museum in Heerlen, een stad waar van oorsprong veel mijnbouw werd bedreven. Het archief van het museum is heel divers en daarom extra leuk om eens te bewonderen. Je kunt er werkelijk van alles verwachten, van gereedschap tot beschermende kleding en natuurlijk een prachtige selectie lampen waarmee de mijnwerkers een hand voor..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Mijnmuseumpad 2
6412EX Heerlen
Nederland

Contact

045-5713707

Openingstijden

Kijk op de Mijnmuseum website voor de openingstijden.