Nu korting op Moeder, Ik Wil Bij De Revue

Moeder, Ik Wil Bij De Revue beoordelingen

Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Moeder, Ik Wil Bij De Revue achter te laten.

Moeder, Ik Wil Bij De Revue Utrecht

Moeder, Ik wil bij de Revue was al een hit als tv-serie. Nu bekijk je deze ook in het theater! Een heerlijke oer-Hollandse musical gevuld met humor. Het verhaal speelt zich af in de jaren '50 en draait om het stel John en Riet Hogendoorn. Dit is een razend beroemd duo die niet met, maar ook zeker niet zonder elkaar kan leven. Ze hebben een eigen revue gezelschap, Bob, de zoon van een kolenboer, komt toevallig bij de revue. Vanaf dit moment verandert alles. Hij is namelijk voorbestemd om de zaak van zijn vader over te nemen, maar na een bezoekje aan de revue weet hij..

Mensen bezochten ook: Ciske De Rat, Grease Musical, Hij Gelooft In Mij, Lion King Musical, Soldaat Van Oranje

Handige informatie


Locatie

Jaarbeursplein 6A
3521AL Utrecht
Nederland

Contact

030-7990799

Openingstijden

Kijk op de Moeder, Ik Wil Bij De Revue website voor de openingstijden.