Nu korting op Museum Aan Het Vrijthof

Wat is Museum Aan Het Vrijthof?

Museum Aan Het Vrijthof is een museum in Maastricht. Het biedt een unieke kijk op de geschiedenis van de stad. Er zijn tentoonstellingen over de Romeinse tijd, de middeleeuwen en de moderne tijd. Ook is er een collectie kunst en antiek. Bezoekers kunnen genieten van de prachtige collectie en de bijzondere geschiedenis van Maastricht.

Museum Aan Het Vrijthof beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Museum Aan Het Vrijthof achter te laten.

Museum Aan Het Vrijthof Maastricht

In Museum Aan het Vrijthof vergaap je je een hele dag aan de vele kunstschatten die in de stad Maastricht zijn vervaardigd. Het museum ligt, zoals de naam al doet vermoeden, aan het gezelligste plein midden in de stad en huisvest een ruime collectie kunstvoorwerpen die in de afgelopen 500 jaar zijn gemaakt in de stad. Het meest bekend is natuurlijk aardewerk, onder leiding van de familie Regout groeide de productie tot grote hoogte en ook de fabriek Mosa droeg een steentje bij aan de uitstekende naam en kwaliteit van het Maastrichtse aardewerk. In heel Europa werden de..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Vrijthof 18
6211LD Maastricht
Nederland

Contact

433211327

Openingstijden

Kijk op de Museum Aan Het Vrijthof website voor de openingstijden.