Nu korting op Museum Kinderwereld

Wat is Museum Kinderwereld?

Museum Kinderwereld is een uniek museum waar kinderen kunnen ontdekken, spelen en leren. Er zijn verschillende interactieve tentoonstellingen, waaronder een kinderboerderij, een kinderkeuken en een kinderwerkplaats. Kinderen kunnen ook deelnemen aan verschillende workshops en activiteiten. Het museum biedt een leuke en leerzame ervaring voor kinderen van alle leeftijden.

Museum Kinderwereld beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Museum Kinderwereld achter te laten.

Museum Kinderwereld Roden

Speelgoed is van alle tijden, zelfs wanneer men het iets minder breed had vonden de kleintjes altijd wel iets om mee te spelen. Om antiek speelgoed een mooi plekje te geven is museum Kinderwereld opgericht. Je vindt het museum in het Drentse Roden, de collectie van het museum bestaat voor het grootste deel uit gulle schenkingen vanuit het hele land! De collectie behelst dan ook niet een bepaalde regio, maar heeft items uit alle hoeken en gaten van Nederland. Zo kun je er bijvoorbeeld een prachtige verzamelingen tinnen soldaatjes vinden, maar ook poppen, knuffels en..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Brink 31
9301JK Roden
Nederland

Contact

505018851

Openingstijden

Kijk op de Museum Kinderwereld website voor de openingstijden.