Nu korting op Nemo Amsterdam

Wat is Nemo Amsterdam?

Nemo Amsterdam is een wetenschapsmuseum in het centrum van de stad. Het biedt een interactieve en leerzame ervaring voor bezoekers van alle leeftijden. Er zijn veel tentoonstellingen, demonstraties en activiteiten die de bezoekers kunnen ontdekken. Het museum is een geweldige plek om kennis te vergaren en te genieten van een leuke dag.

Nemo Amsterdam beoordelingen

Gebaseerd op 15 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Nemo Amsterdam achter te laten.

Nemo Amsterdam

In het populaire museum NEMO in Amsterdam kunnen kinderen van alle leeftijden kennis maken met de wetenschap. Want de wetenschap is helemaal niet saai of ingewikkeld. In NEMO ontdekken bezoekers spelenderwijs de geheimen van de wetenschap. Kom erachter hoe je jezelf opsluit in een zeepbel, ontdek hoe je er over 30 jaar uitziet, schrijf je naam in de taal van computers en bereken je eigen chemische samenstelling. NEMO telt maar liefst vijf verdiepingen, dus er is genoeg te doen. Misschien zelfs wel te veel, maar dat is een mooie reden om nog eens terug te komen. NEMO..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Oosterdok 2
1011VX Amsterdam
Nederland

Contact

020-5313233

Openingstijden

Kijk op de Nemo Amsterdam website voor de openingstijden.