Nu korting op Nieuwe Kerk

Wat is Nieuwe Kerk?

De Nieuwe Kerk in Amsterdam is een van de mooiste kerkgebouwen van de stad. Het uit de 15e eeuw stammende gebouw staat middenin het centrum en fungeert als een cultureel hart voor tentoonstellingen, concerten, congressen en andere evenementen. Ook kan het bezocht worden voor het avondgebed.

Nieuwe Kerk beoordelingen

Gebaseerd op 6 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Nieuwe Kerk achter te laten.

Nieuwe Kerk Amsterdam

Wanneer je de hoofdstad van Nederland bezoekt begeef je je ongetwijfeld ook even op de Dam. Wanneer je hier bent is een bezoekje aan de Nieuwe Kerk écht een aanrader. Deze kerk is inmiddels zelden meer in gebruik als echte kerk. De locatie wordt tegenwoordig meer gebruikt als museum en culturele ontmoetingsplek. Je vindt regelmatig wisselende tentoonstellingen in dit gebouw. Zowel uit binnen- als buitenland komen allerlei kunstenaars naar Amsterdam om hun kunst tentoon te stellen. Op de website vind je de actuele tentoonstellingen maar ook allerlei informatie over..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Dam 17
1012JS Amsterdam
Nederland

Contact

020-6268168

Openingstijden

Kijk op de Nieuwe Kerk website voor de openingstijden.