Nu korting op Nijntje Huis

Wat is Nijntje Huis?

Nijntje Huis is een unieke belevenis voor kinderen. Het is een interactief museum waar kinderen kunnen spelen, knutselen en leren. Er zijn verschillende themaruimtes, zoals de keuken, de slaapkamer en de tuin. Kinderen kunnen ook Nijntje-figuren ontmoeten en deelnemen aan verschillende activiteiten. Een bezoek aan Nijntje Huis is een leuke ervaring voor kinderen van alle leeftijden.

Nijntje Huis beoordelingen

Gebaseerd op 5 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Nijntje Huis achter te laten.

Nijntje Huis Utrecht

Nijntje is dan misschien een typisch Nederlands verzinsel, over de hele wereld kennen mensen dit lieve witte konijntje. Nijntje is getekend en bedacht door Dick Bruna, hij is afkomstig uit Utrecht en het is dan ook geen wonder dat juist daar het Nijntje huis staat. Het huis is een leuke ervaring voor kinderen die gek zijn op Nijntje, de muren zijn er namelijk vol met boeken, prenten en kleuren en er valt van alles te beleven. Speel bijvoorbeeld het Nijntje spel op de computers, vertoef in de gezellige hoekjes en laat de kinderen nader kennis maken met Nijntje. Het..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Agnietenstraat 2
3500GC Utrecht
Nederland

Contact

302362353

Openingstijden

Kijk op de Nijntje Huis website voor de openingstijden.