Nu korting op Pairi Daiza

Wat is Pairi Daiza?

Pairi Daiza is een uniek dierenpark in België. Het is een magische plek waar je kunt genieten van de prachtige dieren, de mooie tuinen en de vele attracties. Je kunt er ook genieten van de vele culturele evenementen en de vele restaurants. Pairi Daiza is een plek waar je je ogen uitkijkt en waar je een onvergetelijke dag beleeft.

Pairi Daiza beoordelingen

Gebaseerd op 6 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Pairi Daiza achter te laten.

Pairi Daiza Brugelette

Kom genieten van de ongerepte natuur in het dierenpark Pairi Daiza in het Belgische Brugelette. Deze dierentuin heeft de natuur haar gang laten gaan en biedt haar bezoekers een kijkje naar dieren in hun ongerepte natuurlijke leefomgeving. Bezoekers en de dieren komen op een mooie manier samen, wat een bijzonder dagje uit oplevert.
Pairi Daiza herbergt meer dan 4000 zoogdieren, vogels, reptielen en vissen, maar ook prachtige stukken natuur als bomen, gewelven, bronnen, bloemen en rotsformaties. Daardoor is het dierenpark een feestje om doorheen te wandelen op een mooie..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Handige informatie


Locatie

Le Domaine 1
7940 Brugelette
België

Contact

+32(0)68250850

Openingstijden

Kijk op de Pairi Daiza website voor de openingstijden.