Nu korting op Parc Asterix

Wat is Parc Asterix?

Parc Asterix is een themapark in Frankrijk, geïnspireerd op de gelijknamige stripreeks. Het park biedt een grote verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, shows, restaurants en winkels. Er is ook een waterpark, waar je kunt genieten van glijbanen, wildwaterbaan en meer. Parc Asterix is een geweldige plek voor een dag vol plezier en avontuur.

Parc Asterix beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Parc Asterix achter te laten.

Parc Asterix Parijs

In Parc Asterix, even buiten Parijs, stap je in een tijdmachine terug naar de tijd van Ceasar. De ijzersterke Asterix heeft hier een eigen themapark gekregen. Het park is opgedeeld in vijf werelden: De wereld van de Gaul, het Romeinse Rijk, Griekenland, de Vikings en de Tijdreis. Iedere deel heeft weer andere attracties en shows. In de wereld van de Gaul proef je bijvoorbeeld het eichte leven van weleer. Net een slok van de magische drank die de Galliërs zo sterk maakt en raas op een menhir van de waterglijbaan af. In het Romeinse Rijk maar je kennis met de..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Handige informatie


Locatie

BP 8
60128 Parijs
Frankrijk

Contact

0033(0)826301040

Openingstijden

Kijk op de Parc Asterix website voor de openingstijden.