Nu korting op Park Tivoli

Wat is Park Tivoli?

Park Tivoli is een prachtig stadspark in het hart van Utrecht. Het is een oase van rust en groen, met veel bomen, bloemen en vogels. Er zijn veel paden om te wandelen, een vijver om te vissen en een speeltuin voor kinderen. Het is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Park Tivoli beoordelingen

Gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Park Tivoli achter te laten.

Park Tivoli Berg en Dal

Met het tweetal Tiffi en Toffi als mascottes kan het alleen maar gezellig zijn in amusementspark Tivoli. Het leuke gezinspark ligt in Berg En Dal, vlakbij Nijmegen. Het park bestaat al ruim vijftig jaar en is daarmee één van de oudste attractieparken van Nederland. Het begon ooit als een kleine speeltuin maar is inmiddels uitgegroeid tot een waar speelparadijs voor kinderen. Om te garanderen dat je je de hele dag vermaakt in park Tivoli, zijn er tal van leuke attracties. Zo is er voor de echte durfals een snelle achtbaan. Die gaat niet over de kop en is dus ook..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Handige informatie


Locatie

Oude Kleefsebaan 116
6571BK Berg en Dal
Nederland

Contact

024-6844444

Openingstijden

Kijk op de Park Tivoli website voor de openingstijden.