Nu korting op Plopsaland De Panne

Wat is Plopsaland De Panne?

Plopsaland De Panne is een pretpark aan de Belgische kust. Het is een paradijs voor kinderen met tal van attracties, shows en evenementen. Er is voor ieder wat wils, van spannende achtbanen tot rustige karretjes. Geniet van een dag vol plezier en ontdek de magie van Plopsaland De Panne!

Plopsaland De Panne beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Plopsaland De Panne achter te laten.

Plopsaland De Panne

Een bezoek aan Plopsaland de Panne in België staat garant voor een onvergetelijke dag. Hier ontmoet je al je Studio 100-helden, zoals Samson en Gert, Mega Mindy, Piet Piraat, Bumba, Amika, K3 en natuurlijk Kabouter Plop. In het prachtig aangelegde pretpark vermaak je je de hele dag in de verschillende attracties. Vaar door het Bos van Plop, vlieg een rondje in Mega Mindy's vliegende fietsen en zweef mee in de Wienerwalz, de zweefmolen van Samson en Gert. Hou je van wat meer spanning? Anubis the Ride is een superspannende achtbaan met loopings en kurkentrekkers. Genoeg..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland