Nu korting op Recreatiepark Aquabest

Wat is Recreatiepark Aquabest?

Recreatiepark Aquabest is een paradijs voor jong en oud. Geniet van het buitenzwembad, de glijbanen, de golfslagbaden en de vele andere attracties. Ontspan in de sauna of geniet van een heerlijke maaltijd in het restaurant. Aquabest biedt een dag vol plezier en ontspanning voor het hele gezin.

Recreatiepark Aquabest beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Recreatiepark Aquabest achter te laten.

Recreatiepark Aquabest Best

Voor kinderen tot dertien jaar is een dag in Familiepark Aquabest een dag om nooit te vergeten. De attracties zijn mooi, spannend en leuk! Bovendien is het park ook nog eens heel overzichtelijk van opzet, dat is een fijn idee voor ouders.
In het park zijn attracties te vinden die leuk zijn voor alle leeftijdsgroepen. De kleinsten maken gebruik van de draai- en zweefmolens, wat oudere kinderen klauteren op de speeltoestellen die her en der verspreid over het park staan. De stoerste kinderen maken een rit in de achtbaan: De Tyfoon. Die raast met grote snelheid door..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Handige informatie


Locatie

Ekkersweijer 1
5681RZ Best
Nederland

Contact

499330204

Openingstijden

Kijk op de Recreatiepark Aquabest website voor de openingstijden.