Nu korting op Steenkolenmijn Valkenburg

Wat is Steenkolenmijn Valkenburg?

Steenkolenmijn Valkenburg is een unieke belevenis. Bezoekers kunnen de mijn bezoeken en de geschiedenis van de mijn ontdekken. Er worden rondleidingen gegeven door gidsen die de geschiedenis van de mijn uitleggen. Er is ook een museum waar je meer kunt leren over de mijn. Steenkolenmijn Valkenburg is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van de mijn.

Steenkolenmijn Valkenburg beoordelingen

Gebaseerd op 6 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Steenkolenmijn Valkenburg achter te laten.

Steenkolenmijn Valkenburg

Was je in de veronderstelling dat je nooit meer naar een werkende mijn zou kunnen? Dan klopt dat maar deels. Bij Steenkolenmijn Valkenburg zie je namelijk nog gewoon mijnwerkers aan het werk én zie je dus hoe het zwarte goud gewonnen wordt. Steenkool is jarenlang een hele belangrijke grondstof geweest, in dit museum in Valkenburg ontdek je de wereld van de mijnbouw en de mijnwerkers. Stap het museum binnen en bekijk ondergrond een film over de Staatsmijnen uit het midden van de jaren zestig. Na deze film ben je natuurlijk nog nieuwsgieriger naar het leven onder de..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Daalhemerweg 31
6300AA Valkenburg
Nederland

Contact

436012491

Openingstijden

Kijk op de Steenkolenmijn Valkenburg website voor de openingstijden.