Nu korting op Van Gogh Museum

Wat is Van Gogh Museum?

Het Van Gogh Museum in Amsterdam herbergt een verscheidenheid aan werken van Vincent van Gogh, waaronder meer dan 200 schilderijen, tarwevelden, kasteelen en stillevens. Het museum biedt ook tentoonstellingen, waar bezoekers de kunst van de beroemde kunstenaar kunnen ervaren. De educatieve programmering is gevarieerd, met lezingen, debatten en kunstworkshops voor alle leeftijden.

Van Gogh Museum beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Van Gogh Museum achter te laten.

Van Gogh Museum Amsterdam

Als je in Amsterdam bent en van kunst houdt, dan is het Van Gogh Museum zeker een aanrader. Dit museum is een geliefde plek voor vele toeristen en voor Nederlanders zelf. En dat is niet voor niets zo! Tijdens je bezoek aan dit veelzijdige museum leer je alles over de kunstschilder Vincent van Gogh en zijn leven. Volg al zijn ontwikkelingen vanaf dat hij begon als schilder tot aan het moment dat hij uitgegroeid was tot een grootmeester. Ken jij de schilderijen van van Gogh alleen maar met de streepjes-techniek? Er is veel meer te zien! Bekijk in het museum ook zijn..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Paulus Potterstraat 7
1072AB Amsterdam
Nederland

Contact

020-5705200

Openingstijden

Kijk op de Van Gogh Museum website voor de openingstijden.