Nu korting op Walt Disney Studios Park

Wat is Walt Disney Studios Park?

Walt Disney Studios Park is een themapark in Disneyland Parijs. Het biedt een wereld vol avontuur door te genieten van spectaculaire attracties, spectaculair entertainment en wervelende shows. Ontdek de magie van de klassieke Disney-films en word betoverd in een wereld waar je onvergetelijke Disney-avonturen beleeft!

Walt Disney Studios Park beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Walt Disney Studios Park achter te laten.

Walt Disney Studios Park Parijs

Als je Parijs noemt denk je meteen aan Disneyland. Disney heeft echter nog een attractiepark in deze Franse stad, Walt Disney Studios Park. Dit park laat je kennismaken met de magische wereld van film, animatie en televisie in echte filmstudio's. Wie weet wordt dit je doorbraak als filmster en maak je hier je debuut. Walt Disney Studios Park is opgedeeld in vier verschillende delen, Production Courtyard, Toon Studio, Backlot en Front Lot. Bij Production Courtyard maak je kennis met de geheimen van televise en film. Je komt er hier achter hoe het is om op het witte doek..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland