Nu korting op Winter Slagharen

Wat is Winter Slagharen?

Winter Slagharen is een magisch winterfestival met een unieke sfeer. Geniet van de winterse attracties, zoals de ijsschaatsbaan, de sneeuwballenbaan en de kerstmarkt. Laat je verrassen door de vele shows, muziek en entertainment. Geniet van een heerlijke winterse dag in Slagharen!

Winter Slagharen beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Winter Slagharen achter te laten.

Winter Slagharen

Wie bang is dat een bezoek aan een pretpark in de winter niet mogelijk is, heeft vast nog nooit van de Winter Slagharen gehoord. In de maand december wordt pretpark Slagharen omgetoverd tot een waar winterwonderland waar alle attracties gewoon te bezoeken zijn. De versierde kerstbomen, de vrolijke lichtjes overal en kraampjes met allerlei lekkers zorgen dat het attractiepark echt een plezier is om te bezoeken. Alle weekenden in december ben jij van harte welkom om met je gezin te komen genieten in dit park. Natuurlijk kun je pony rijden in het Western Village Theater..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland