Nu korting op Wunderland Kalkar

Wat is Wunderland Kalkar?

Wunderland Kalkar is een uniek pretpark in Duitsland. Het is een combinatie van een pretpark, een waterpark en een hotel. Er zijn veel attracties, zoals achtbanen, waterglijbanen, kartbanen en een klimmuur. Er is ook een bioscoop, een casino en een restaurant. Het is een perfecte plek voor een dagje uit met het hele gezin.

Wunderland Kalkar beoordelingen

Gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Wunderland Kalkar achter te laten.

Wunderland Kalkar

Soms komen uit de gekste ideeën de meest wonderbaarlijke creaties. Hennie van der Most, Nederlands zakenman, is een persoon die regelmatig met een opvallend idee komt. Hij koopt oude bedrijfspanden op en tovert deze om tot horeca- of amusementsgelegenheden. Zo kocht hij in de jaren '90 de oude elektriciteitscentrale in het Duitse Kalkar en besloot hij er een heel complex met attractiepark van te maken! Dit is daar sinds 1995 gevestigd. Het hele complex bestaat uit verscheidene hotels, bars en eetgelegenheden. En natuurlijk het attractiepark, genaamd Kernie's..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland