Nu korting op Zoo Duisburg

Wat is Zoo Duisburg?

Zoo Duisburg is een dierentuin in Duitsland. Er zijn meer dan 3.000 dieren van 400 verschillende soorten te zien. Bezoekers kunnen genieten van een prachtig uitzicht op de Ruhr en de dieren in hun natuurlijke habitat. Er zijn ook verschillende shows en activiteiten voor kinderen. Een bezoek aan Zoo Duisburg is een leuke ervaring voor het hele gezin.

Zoo Duisburg beoordelingen

Gebaseerd op 8 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Zoo Duisburg achter te laten.

Zoo Duisburg

In het Duitse Duisburg ligt een bijzonder dierenpark dat meer dan 260 soorten dieren huisvest. Zoo Duisberg is een prachtige dierentuin met verschillende soorten delen waar je dieren van over de hele wereld aantreft. Bijzonder is dat het park in twee wordt gesplitst door een snelweg, de bezoeker gaat met een mooie loopbrug over de A3 om de rest van het park te bezichtigen.
Zoo Duisburg staat vooral bekend om de grote groep dolfijnen die hier woont. Zij treden op in het Dolfinarium van het dierenpark, welke een van de grootste van Europa is. Dus dolfijnenfans moeten..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Handige informatie


Locatie

Mülheimer Strasse 273
47058 Duisburg
Duitsland

Contact

+49(0)203-305590

Openingstijden

Kijk op de Zoo Duisburg website voor de openingstijden.