Nu korting op Toverland

Wat is Toverland?

Toverland is een magisch pretpark waar jong en oud zich kunnen vermaken. Er zijn meer dan 40 attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, shows en een indoor speelparadijs. Er is voor ieder wat wils, van rustige attracties tot spannende avonturen. Toverland is een plek waar je je ogen uitkijkt en je dromen waar kunt maken.

Toverland beoordelingen

Gebaseerd op 65 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Toverland achter te laten.

Toverland Sevenum

Toverland Sevenum is een magisch mooi pretpark voor de hele familie in het Limburgse Sevenum. In dit attractiepark vermaak je je het hele jaar door, want het is hier namelijk nooit slecht weer! Omdat het park voor een groot deel overdekt is, gooien regen en storm geen roet in het eten. Binnen vind je leuke attracties, zoals een spannende hoge zweefmolen, draaiende theekopjes en de Twist & Turn. Terwijl je in een draaiende gondel zit, beweeg je van boven naar beneden. Wil je het nog spannender maken, dan laat je zelf je gondel nog harder draaien. Ook voor de jongere..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand

Handige informatie


Locatie

Toverlaan 2
5975MR Sevenum
Nederland

Contact

+31 (0)77-4677050

Openingstijden

Kijk op de Toverland website voor de openingstijden.