Nu korting op Bobbejaanland

Wat is Bobbejaanland?

Bobbejaanland is een pretpark in België waar het hele jaar door plezier te beleven is. Het park biedt attracties voor jong en oud, zoals achtbanen, waterattracties, shows en nog veel meer. Er is ook een kinderland met een grote selectie aan kleine attracties. Bobbejaanland is een perfecte plek voor een dag vol plezier en avontuur.

Bobbejaanland beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Bobbejaanland achter te laten.

Bobbejaanland Lichtaart

Bobbejaanland in het Belgische Lichtaart in naar eigen zeggen 't plezantste land. Dit pretpark heeft de spannendste, de engste, de leukste en de natste attracties die je kan bedenken. Met maar liefst zeven achtbanen kan je hier je lol op. Snelheid, hoogtes, vrije vallen recht naar beneden en over de kop, deze achtbanen doen het allemaal. En alsof dat niet genoeg is zijn er ook andere attracties die je het hart in de keel bezorgen. Uiteraard is er gedacht aan de hele familie en kan je ook een prachtige dag hebben zonder achtbanen. Bobbejaanland heeft namelijk een 4D..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Handige informatie


Locatie

Olensteenweg 45
B-2460 Lichtaart
België

Contact

+32 (0)14-557811

Openingstijden

Kijk op de Bobbejaanland website voor de openingstijden.