Nu korting op Diergaarde Blijdorp

Wat is Diergaarde Blijdorp?

Diergaarde Blijdorp is een dierentuin in Rotterdam. Bezoekers kunnen er meer dan 7000 dieren uit alle werelddelen bewonderen. Er zijn veel verschillende verblijven, zoals de Oceanium, de Savannah en de Amazonica. Er zijn ook veel shows, activiteiten en educatieve programma's. Een bezoek aan Diergaarde Blijdorp is een unieke ervaring voor jong en oud.

Diergaarde Blijdorp beoordelingen

Gebaseerd op 57 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Diergaarde Blijdorp achter te laten.

Diergaarde Blijdorp Rotterdam

In Rotterdam ligt de bekende dierentuin Diergaarde Blijdorp. Het begon in 1856 als een spoortuintje in de Rotterdamse binnenstad. De kleinschalige verzameling exotische vogels die daar werd ondergebracht liep echter al snel uit de hand. Het dierenpark beschikt tegenwoordig over een uitgebreide verzameling exotische en minder exotische dieren en planten. Een bezoek aan deze dierentuin is dan ook altijd een bijzondere ervaring. Het oceanium vergeet je bijvoorbeeld niet snel. Een lange glazen tunnel leidt je onder het immense aquarium door. Onderweg bewonder je de grote..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Handige informatie


Locatie

Blijdorplaan 8
3041JG Rotterdam
Nederland

Contact

+31 (0)10-4431495

Openingstijden

Kijk op de Diergaarde Blijdorp website voor de openingstijden.