Nu korting op Oorlogsmuseum Overloon

Wat is Oorlogsmuseum Overloon?

Het Oorlogsmuseum Overloon is een uniek museum dat de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in Nederland en Europa laat zien. Het museum biedt een indrukwekkende collectie met tanks, voertuigen, wapens en andere oorlogsattributen. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan rondleidingen, lezingen en andere educatieve activiteiten. Een bezoek aan het Oorlogsmuseum Overloon is een onvergetelijke ervaring.

Oorlogsmuseum Overloon beoordelingen

Gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Oorlogsmuseum Overloon achter te laten.

Oorlogsmuseum Overloon

De Tweede Wereldoorlog is nog altijd een aangrijpende periode uit onze geschiedenis. Daarom kun je in Liberty Park alles leren over deze jaren. Dit oorlogsmuseum in Overloon is een goede plek om alles te weten te komen over 1940-1945. Aan de hand van verschillende tentoonstellen leer je van alles. Er worden een aantal verschillende locaties aangekaart die je niet mag missen tijdens je bezoek. In het Documentatiecentrum vind je informatie over het ontstaan en het verloop van de oorlog. Met foto's en documenten word je de geschiedenis in getrokken. Voor het snellere werk..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Museumpark 1
5825AM Overloon
Nederland

Contact

478642405

Openingstijden

Kijk op de Oorlogsmuseum Overloon website voor de openingstijden.