Nu korting op Phantasialand

Wat is Phantasialand?

Phantasialand is een attractiepark in Duitsland met meer dan 50 attracties, waaronder achtbaan, waterattracties, shows en een themagebied. Het park biedt een unieke combinatie van avontuur, spanning en plezier voor het hele gezin. Er is ook een uitgebreid aanbod aan restaurants, winkels en entertainment.

Phantasialand beoordelingen

Gebaseerd op 29 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Phantasialand achter te laten.

Phantasialand Brühl (Rijnland)

Phantasialand is een Duits pretpark in Brühl, vlakbij Keulen. Als je de grens over bent bij Venlo is het nog een kleine honderd kilometer voor je bij dit attractiepark bent. Phantasialand is opgedeeld in een aantal thema's die compleet nagebouwd zijn. Zo heb je Fantasyland, China Town, Berlin, Deep in Africa en Mexico. In Fantasyland loop je binnen in een ware fantasiestad, Wuze Town. Hier kan je je moedigheid testen in de ontzettend spannende achtbaan Winja's Fear. Naast een hoop spannende attracties kan je in Fantasyland ook kennismaken met de rituelen van Wuze Town..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Toverland