Nu korting op Safaripark Beekse Bergen

Wat is Safaripark Beekse Bergen?

Safaripark Beekse Bergen is een unieke belevenis. Je kunt er op safari gaan, wilde dieren spotten en genieten van de prachtige natuur. Er zijn ook veel leuke activiteiten zoals een boottocht, een dierenshow en een avontuurlijk avonturenpark. Bezoekers kunnen ook genieten van de vele restaurants en winkels. Kortom, een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen is een onvergetelijke ervaring.

Safaripark Beekse Bergen beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Safaripark Beekse Bergen achter te laten.

Safaripark Beekse Bergen Hilvarenbeek

Een safari in Afrika is niet voor iedereen weggelegd, daarom is iedereen welkom in Safaripark Beekse Bergen. Hier beleef je in één dag het échte safarigevoel. Je paspoort kan gewoon thuis blijven, het Safaripark ligt namelijk vlakbij Tilburg in Hilvarenbeek. Tijdens de spannende safari vertoef je comfortabel in een bus, boot of gewoon in je eigen auto.
Terwijl de auto's langzaam door de savanne rijden wandelen de wilde dieren er gewoon omheen. Er wonen leeuwen, giraffen, antilopes en zo'n 1250 andere diersoorten. Het Safaripark heeft er alles aan gedaan om het echte..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS