Nu korting op Efteling

Wat is Efteling?

De Efteling is een magisch avonturenpark waar je je ogen uitkijkt. Er zijn spannende attracties, mooie shows en prachtige landschappen. Je kunt er heerlijk eten en genieten van de sfeer. De Efteling is een plek waar je je kinderlijke fantasie kunt laten gaan. Een bezoek aan de Efteling is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Efteling beoordelingen

Gebaseerd op 17 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Efteling achter te laten.

Efteling Kaatsheuvel

In het Brabanste Kaatsheuvel ligt Nederlands bekende pretpark: de Efteling. Dit attractiepark bestaat al sinds 1952 en is sindsdien uitgegroeid tot een waar sprookjesparadijs. Zo is er het beroemde sprookjesbos. Een wandeling door dit gedeelte van het park is een ware belevenis voor ieder lid van het gezin. De ouders kunnen nostalgisch terugkijken op hun kindertijd, terwijl de kleintjes voor het eerst kennis maken met de verhalen van Assepoester, Sneeuwwitje en Roodkapje. Maar er is nog veel meer te doen in de Efteling. Maak bijvoorbeeld een ritje in het Carnaval..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Julianatoren, Phantasialand, Toverland