Nu korting op Ouwehands Dierenpark

Wat is Ouwehands Dierenpark?

Ouwehands Dierenpark is een unieke dierentuin waar je kunt genieten van een grote verscheidenheid aan dieren. Je kunt er onder andere pinguïns, tijgers, olifanten, kamelen, krokodillen en vele andere dieren bewonderen. Er is ook een grote speeltuin en een avonturenpark waar je kunt genieten van een dag vol plezier.

Ouwehands Dierenpark beoordelingen

Gebaseerd op 90 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Ouwehands Dierenpark achter te laten.

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Een dagje uit naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen, betekent een spannende en avontuurlijke dag voor het hele gezin. Dit leuke dierenpark is het hele jaar door open, want er is het hele jaar door wel iets te beleven. Wandel lekker rond in het park en bekijk de beren, de tijgers in het tijgerbos, de leeuwen, de pandaberen, de olifanten, de giraffen en nog veel meer dieren. Of misschien word jij wel Trainer for a day bij de olifanten? Deze dierentuin is leerzaam voor jong en oud. De dieren worden namelijk zo natuurlijk mogelijk gevoerd. In Ouwehands Dierenpark werken..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, WILDLANDS

Handige informatie


Locatie

Grebbeweg 111
3911AV Rhenen
Nederland

Contact

+31 (0)317-650200

Openingstijden

Kijk op de Ouwehands Dierenpark website voor de openingstijden.