Nu korting op Mondo Verde

Wat is Mondo Verde?

Mondo Verde is een fantastisch attractiepark waar je naar hartenlust kunt ravotten.Op het ruime complex vind je diverse waanzinnige attracties zoals zachte glijbanen, wildwaterbanen, een grote speeltuin met klimrekken en trampolines en talloze shows.Er is ook een prachtige botanische tuin waar je heerlijk kunt wandelen tussen al het moois. Kortom Mondo Verde is een echte aanrader voor jong en oud!

Mondo Verde beoordelingen

Gebaseerd op 41 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Mondo Verde achter te laten.

Mondo Verde Landgraaf

Kom een heerlijke dag vol speelplezier en natuur beleven in het prachtige Mondo Verde. Mondo Verde is een 25 hectare groot themapark, gelegen in Park Gravenrode, Landgraaf vlakbij Heerlen. Het park heeft alles voor een heerlijk dagje weg, het is namelijk een natuurpark, een pretpark en een dierentuin in een! Mondo Verde staat bekend om de waanzinnige wereldtuinen.
Begin je wereldreis in de kleurrijke tropen om vervolgens naar de Romeinse tuinen van Italie te wandelen. Natuurlijk moet je een bezoekje aan de Japanse en Chinese tuin niet vergeten en struin ook zeker even..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Handige informatie


Locatie

Groene Wereld 10
6372PW Landgraaf
Nederland

Contact

+31 (0)45-5350161

Openingstijden

Kijk op de Mondo Verde website voor de openingstijden.