Nu korting op Artis

Wat is Artis?

Artis is een dierentuin in Amsterdam. Er zijn meer dan 700 diersoorten te zien, waaronder olifanten, leeuwen, apen, pinguïns en veel meer. Artis biedt ook educatieve activiteiten, zoals rondleidingen, workshops en lezingen. Bezoekers kunnen ook genieten van de prachtige tuinen en het Planetarium. Artis is een unieke plek om de natuur te ontdekken.

Artis beoordelingen

Gebaseerd op 20 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Artis achter te laten.

Artis Amsterdam

Artis is de oudste en misschien wel de bekendste dierentuin van Nederland en ligt in Amsterdam. Erfgoed, natuur én cultuur komen hier samen. De dierentuin werd gebouwd in 1838, daarom zijn er binnen de poorten nog veel mooie oude gebouwen te vinden. Sommige stonden er zelfs al voordat de dierentuin werd opgericht.
In de oude dierentuin vind je een grote verzameling van zo'n 900 verschillende dieren. Zo bewonder je er bijvoorbeeld de Aziatische olifant, het gouden leeuwaapje, de brilbeer, luiaards en de gevaarlijke neushoorn. Wil je meer leren over al deze bijzondere..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Handige informatie


Locatie

Plantage Kerklaan 38-40
1018CZ Amsterdam
Nederland

Contact

(0900) 278-4796

Openingstijden

Kijk op de Artis website voor de openingstijden.