Nu korting op Duinen Zathe

Wat is Duinen Zathe?

Duinen Zathe is een attractiepark in Appelscha. Het park biedt een grote verscheidenheid aan attracties, zoals achtbanen, botsauto's, draaimolens en een reuzenrad. Daarnaast is er een grote speeltuin, een klimwand en een avonturenbos. Er is ook een restaurant en een winkel. Duinen Zathe is een leuk dagje uit voor het hele gezin.

Duinen Zathe beoordelingen

Gebaseerd op 22 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Duinen Zathe achter te laten.

Duinen Zathe Appelscha

Voor plezier in Friesland kun je altijd terecht bij attractiepark Duinen Zathe. Jong en oud hebben hier in Appelscha de dag van hun leven. Het park is zeer volledig, zo beleef je hier een compleet en vooral heel betaalbaar dagje uit.
Het sensationele park zit bomvol met spannende attracties als het piratenschip, hoge glijbanen waar je op een matje vanaf raast of een achtbaan die je met hoge snelheid door bochten en over heuvels stuurt. Verder zijn er verschillende andere attracties die voor alle leeftijden geschikt zijn. Maak bijvoorbeeld een rit in een elektrische..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Handige informatie


Locatie

Noorder Es 1
8426GW Appelscha
Nederland

Contact

0516-430395

Openingstijden

Kijk op de Duinen Zathe website voor de openingstijden.