Nu korting op Dierenrijk

Wat is Dierenrijk?

Dierenrijk is een dierentuin in het hart van Nederland. Hier kun je meer dan 1000 verschillende diersoorten bewonderen, waaronder olifanten, leeuwen, tijgers, apen, krokodillen en vele anderen. Er is ook een grote speeltuin, een avonturenpark en een restaurant. Kortom, een bezoek aan Dierenrijk is een leuke en leerzame ervaring voor het hele gezin.

Dierenrijk beoordelingen

Gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Dierenrijk achter te laten.

Dierenrijk Nuenen

In Dierenrijk bij Eindhoven, kun je flink de beest uithangen. Behalve de gezellige dieren als kippen, konijnen en geitjes, zie je in Dierenrijk ook meer exotische dieren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan apen, ijsberen, schildpadden, beren en zelfs de indrukwekkende Aziatische olifant is aanwezig.
Dierenrijk is een uitstekend idee voor een kinderfeestje. De kinderen lopen dan een spannende speurtocht door het park en mogen zelfs helpen met het voeren van de dieren. Een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Ook onvergetelijk is de mini-cursus dierverzorging die..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Handige informatie


Locatie

Baroniehei 1
5731RG Nuenen
Nederland

Contact

+31 (0)492-668240

Openingstijden

Kijk op de Dierenrijk website voor de openingstijden.