Nu korting op Burgers' Zoo

Wat is Burgers' Zoo?

Burgers' Zoo is een unieke dierentuin in Arnhem. Met meer dan 5.000 dieren uit 800 verschillende soorten, is het een educatieve hotspot voor natuurliefhebbers. Je kan de hele dag vermaak hebben dankzij de vele attracties, waaronder showvijvers en het tropisch regenwoud. Een ware belevenis voor jonge én oude avonturiers!

Burgers' Zoo beoordelingen

Gebaseerd op 45 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Burgers' Zoo achter te laten.

Burgers' Zoo Arnhem

Een dagje op bezoek bij de dieren is extra speciaal in Burgers'Zoo in Arnhem. De dierentuinervaring gaat hier verder dan in andere dierenparken. Burgers'Zoo heeft namelijk de leefgebieden van de dieren grootschalig nagebouwd. Deze ecodisplays zijn natuurgetrouw en maakt het voor de dieren en bezoekers een stuk fijner. Je hebt namelijk echt het idee dat je door de wildernis loopt. Dieren die in de natuur ook prima naast elkaar kunnen leven, doen dat in Burgers'Zoo dus ook. Maak een echte ontdekkingstocht langs de prachtige woestijn, het tropische regenwoud en de..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Handige informatie


Locatie

Antoon Van Hooffplein 1
6816SH Arnhem
Nederland

Contact

+31 (0)26-4424534

Openingstijden

Kijk op de Burgers' Zoo website voor de openingstijden.