Nu korting op Corpus

Wat is Corpus?

Corpus Linguistics is een onderzoeksmethode die gebruik maakt van grote verzamelingen van geschreven en gesproken taal. Door deze verzamelingen te analyseren kunnen taalpatronen worden ontdekt en inzichten worden verkregen over de taal. Het is een krachtige tool om taal te begrijpen en te verbeteren.

Corpus beoordelingen

Gebaseerd op 17 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Corpus achter te laten.

Corpus Oegstgeest

Maak een reis door de mens in Corpus in Oegstgeest. Hier ontdek je de binnenkant van je lichaam van heel dichtbij. Dit spectaculaire belevingscentrum rondom het menselijk lichaam is zelfs gebouwd in de vorm van een lijf. Hier zie, voel en hoor je hoe je lijf werkt en welke rol gezond eten, leven en genoeg bewegen daarbij spelen. Dit alles gebeurt op een speelse manier, waardoor je helemaal niet door hebt dat je zoveel nuttige dingen leert. Corpus maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van animaties, geluid en 3D-effecten om alle facetten rondom het..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Willem Einthovenstraat 1
2342BH Oegstgeest
Nederland

Contact

071-7510200

Openingstijden

Kijk op de Corpus website voor de openingstijden.