Nu korting op Avifauna

Wat is Avifauna?

Avifauna is de verzamelnaam voor alle vogels die voorkomen in een bepaald gebied. Er zijn wereldwijd meer dan 10.000 soorten vogels, waarvan er in Nederland zo'n 400 voorkomen. Avifauna is een belangrijk onderdeel van het ecosysteem en heeft een grote invloed op de biodiversiteit.

Avifauna beoordelingen

Gebaseerd op 10 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Avifauna achter te laten.

Avifauna Alphen aan den Rijn

Een speciaal dierenpark voor vogels, dat is vogelpark Avifauna. Bij een bezoek leer je verrassende nieuwe feiten, bijvoorbeeld waarom flamingo roze is, wat de grootste vogel ter wereld is en waarom een papegaai wél kan praten en andere vogels niet. Erg spannend is de vogeldemonstratie. De rillingen lopen over je rug wanneer een grote roofvogel zich op zijn prooi stort en zie andere vogels vliegen, eten en jagen. Tijdens de bijzondere nachtsafari zie je overdag de dieren die normaal alleen 's nachts tevoorschijn komen. Denk daarbij een verschillende uilen, grielen en..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Handige informatie


Locatie

Hoorn 65
2404HG Alphen aan den Rijn
Nederland

Contact

+31 (0)172-487575

Openingstijden

Kijk op de Avifauna website voor de openingstijden.