Nu korting op Spoorwegmuseum

Wat is Spoorwegmuseum?

Het Spoorwegmuseum is een unieke plek waar je de geschiedenis van het Nederlandse spoorwegvervoer kunt ontdekken. Je kunt er oude treinen bewonderen, kijken naar de werking van een locomotief en meer leren over de geschiedenis van het spoorwegvervoer. Een bezoek aan het Spoorwegmuseum is een leuke ervaring voor jong en oud.

Spoorwegmuseum beoordelingen

Gebaseerd op 43 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Spoorwegmuseum achter te laten.

Spoorwegmuseum Utrecht

In het Spoorwegmuseum in Utrecht maak je kennis met de wondere wereld van treinen. Maak hier een reis door de tijd en ontdek zo de geschiedenis van de trein. Koop je entreekaartje bij het volledige gerestaureerde Maliebaanstation en stap binnen in de eerste wereld van het Spoorwegmuseum: de grote ontdekking. Hier zie je hoe de trein ontwikkeld is. Loop vervolgens door naar de andere drie werelden en ontdek hoe de trein steeds verder ontwikkeld is. In wereld 4 bevind je je in de spoorwerkplaats en de modelspoorzolder. Bekijk hier treinen van binnen en hele kleine..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Maliebaanstation
3581XW Utrecht
Nederland

Contact

+31 (0)30-2306206

Openingstijden

Kijk op de Spoorwegmuseum website voor de openingstijden.