Nu korting op Naturalis

Wat is Naturalis?

Naturalis is een nationaal natuurhistorisch museum in Leiden. Het museum bevat een collectie van meer dan 37 miljoen objecten, waaronder fossielen, planten, dieren en mineralen. Naturalis biedt een unieke kans om de natuur te ontdekken en te leren over de evolutie van de aarde. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan educatieve activiteiten en tentoonstellingen.

Naturalis beoordelingen

Gebaseerd op 11 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Naturalis achter te laten.

Naturalis Leiden

Museum Naturalis in Leiden in een leuke en leerzame dag voor jong en oud. Hier leer je alles over het ontstaan en het leven op aarde. De vaste tentoonstellingen gaan over de oertijd, over de dieren op aarde en over biotechnologie. In de zaal Aarde leer je de aarde kennen van binnen en van buiten. Je leert hoe aardbevingen ontstaan en mag er zelf één veroorzaken. Naturalis heeft veel bijzondere topstukken in de collectie. Neem een kijkje bij het mammoetskelet en tuur omhoog naar de 18-meter hoge dinosaurus. Je staat hier oog in oog met een reuzenkrab en ziet de..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Handige informatie


Locatie

Pesthuislaan 7
2333BA Leiden
Nederland

Contact

+31 (0)71-7519600

Openingstijden

Kijk op de Naturalis website voor de openingstijden.