Nu korting op Walibi Holland

Wat is Walibi Holland?

Walibi Holland is een attractiepark in Flevoland. Het park biedt een grote verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, shows en meer. Er is voor ieder wat wils, van kleine kinderen tot volwassenen. Walibi Holland is een plek waar je een dag vol plezier kunt beleven.

Walibi Holland beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik op de sterren om jouw beoordeling voor Walibi Holland achter te laten.

Walibi Holland Biddinghuizen

Walibi Holland, eerder ook wel bekend als Walibi World, ligt in Biddinghuizen. Dit pretpark staat vooral bekend om de vele spannende achtbanen. Zo is er de El Condor. Deze achtbaan is anders dan je gewend bent. Je hangt namelijk in je stoel onder de rails. Je benen bungelen los in de lucht terwijl je verschillende loopings en kurkentrekkers maakt. En wat dacht je van de Goliath? Deze achtbaan is de snelste, de hoogste en de meest steile achtbaan van de Benelux. Je raast met een snelheid van wel 106 kilometer per uur de baan af. Maar Walibi Holland heeft meer dan alleen..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Handige informatie


Locatie

Spijkweg 30
8256RJ Biddinghuizen
Nederland

Contact

+31 (0)321-329999

Openingstijden

Kijk op de Walibi Holland website voor de openingstijden.